Hva skjer etter bestilling?


Når din ordre er registrert vil du få en automatisk mail med ordrebekreftelse og link til kundeskjema som du må fylle ut og sende i retur.

Opplysningene du fyller ut i kundeskjemaet vil være utgangspunktet for å utforme planen din. Du blir kontaktet av din Coach underveis om han/hun trenger mer informasjon, eller noe er uklart. Du har også muligheten til å booke 20-30 min konsultasjon med Coachen din for å gå gjennom kundeskjemaet sammen eller Q&A om det du måtte lure på angående coaching.
Har dere binding på coaching?


Nei, vi har ikke noe binding på vår coaching. Du står fritt til å velge den løsningen som passer deg. Vi opererer med løpendefaktura, det vil si at dersom du går for premium coaching vil du automatisk motta faktura for oppfølgingspris måned to dersom du ikke sier opp 14 dager i forveien.
Kan jeg få videre oppfølging etter første måned?


Ja det kan du. Du kan bestille videre oppfølging til redusert pris på kr. 1999 per måned for startpakke og kr. 1499 for kost/treningsoppfølging. 04
Jeg har aldri trent før, er det et problem?


Nei, det er ikke noe problem. Vi hjelper alt fra de som aldri har satt sine ben på et treningsstudio eller trent før til profesjonelle utøvere. Vi skreddersyr alle planer, så du alltid har en plan som passer for deg, ditt utgangspunkt og dine målsettinger.
Gjør det noe om jeg har allergier eller intoleranser?


Vi tilrettelegger for allergier, intoleranser, fordøyelsesproblemer og skader, men oppfordrer alle til å ta kontakt med sin lege for å få en bekreftelse på at du ikke har noen sykdom eller lignende som gjør at du ikke burde følge trening og kostholdsråd.
Hvor mange ganger i uken må jeg trene?


Det er ikke noe minimun/maksimum, vi skreddersyr planer med utgangspunkt i det du ønsker og har tid til. 07
Må jeg trene kondisjon for å nå målene mine?


Nei, du må ikke trene kondisjon. Vi ønsker heller at du skal fokusere på å ha en høy hverdagsaktivitet, som for eksempel 10 000 skritt hver dag. Kardio kan du få om du ønsker, men det er ikke noe du må. 08
Må jeg ha tilgang til et treningssenter?


Nei, det må du ikke. Vi setter opp treningsplaner for hjemmetrening og utetrening også, dette blir satt opp ut i fra dine ønsker.
Kan jeg drikke alkohol under coaching perioden?


Ja, det kan du! Alkohol som alt annet kan nytes når du blir coachet hos oss (vektnedgang/oppgang o.l). For å lese mer om alkohol, følg linken: trykk her
Hvor fort kan jeg få planen?


Du avtaler start med coachen din, men i snitt leveres vi planene til kunden innen 72 timer.

COVID-19: VETERANS

Last updated April 13, 2020. The situation is changing rapidly. Please check back for updates.

We make every effort to keep referral information, legal educational materials, and related forms up-to-date. However, the situation is rapidly evolving and we do not maintain materials on external sites.  We cannot guarantee the accuracy of this information, nor are we responsible for any legal advice, information or assistance that you may obtain from external sources.  They are provided for general information only. 

This website is designed for general information only.  The information presented at this site should not be construed to be formal legal advice nor the formation of a lawyer/client relationship.